Rejser og transport

Rettigheder ved flyrejser

Her kan du læse om dine rettigheder som flypassager. Find ud af, om du har ret til erstatning eller kompensation, hvis fx flyet er aflyst eller din bagage er forsinket.

 • Aflyst fly

  Kend dine rettigheder og muligheder for erstatning, kompensation mv., når flyselskabet har aflyst dit fly. Få hjælp til at klage, hvis dit krav bliver afvist.

  Aflyst fly

 • Forsinket fly

  Kend dine rettigheder og muligheder for erstatning, kompensation mv., når din flyafgang er forsinket. Få hjælp til at klage, hvis dit krav bliver afvist.

  Forsinket fly

 • Mistet eller ødelagt bagage

  Flyselskabet har ansvaret, hvis din bagage er blevet væk, forsinket eller beskadiget under flyrejsen. Få et overblik over dine muligheder og rettigheder.

  Mistet eller ødelagt bagage

 • Flyselskabet går konkurs

  Her kan du læse, hvad du kan gøre, hvis du skal flyve til udlandet, og flyselskabet går konkurs. Der kan være forskel på dine rettigheder.

  Flyselskabet går konkurs

 • Boardingafvisning

  Du har flere rettigheder og valgmuligheder, hvis flyselskabet afviser at boarde dig på flyet, selvom du har billet og er mødt op til tiden.

  Boardingafvisning

Sådan klager du

Læs mere om dine muligheder for at klage, hvis der er opstået et problem mellem dig og en erhvervsdrivende i et andet EU-land, Island eller Norge.
Vejledning om klagemuligheder

Kontakt Forbruger Europa

Søger du vejledning omkring dine rettigheder er du velkommen til at kontakte Forbruger Europas juridiske medarbejdere. Vi er klar til at hjælpe dig, og det er gratis.
Kontakt Forbruger Europa