TEMA

Brexit for forbrugerne

Storbritannien og EU har indgået aftale om det fremtidige forhold. Aftalen er trådt i kraft pr. 1. januar 2021. I dette tema finder du information om dine rettigheder som forbruger, når du handler i Storbritannien, samt dine muligheder for at klage. Vi opdaterer løbende vores information i takt med, at vi indhenter viden om, hvilken betydning aftalen får for dig som forbruger.

Efter januar 2021

Den 1. januar 2021 trådte EU og Storbritanniens aftale om det fremtidige forhold i kraft. Du kan her i temaet læse om, hvilken betydning Brexit har for dine forbrugerrettigheder.

Læs om told, moms og afgifter på skat.dk

På denne temaside kan du læse om dine forbrugerrettigheder, når du handler i Storbritannien, fx reklamationsret og fortrydelsesret.

Hvis du vil vide mere om told, moms og andre afgifter, når du handler i britiske webshops, kan du gå til SKAT's side om Brexits betydning for dig som privatperson (skat.dk)

Skat.dk: Hvad betyder Brexit for dig som privatperson?

Sådan klager du

Læs mere om dine muligheder for at klage, hvis der er opstået et problem mellem dig og en erhvervsdrivende i et andet EU-land, Island eller Norge.
Vejledning om klagemuligheder